Referenties

 

Hieronder vindt u een selectie uit onze referenties ten aanzien van onze warme en belevingsgerichte 24 uurs zorg. U zult begrijpen dat de privacy van onze cliënten voorop staat, maar dat we u wel een indicatie willen geven van de feedback.

Betaalbare 24-uurs thuiszorg

Vaste inwonende zorgprofessional

Eén vaste zorgprofessional inwonend
Klant staat bij Happy HomeCare centraal
De klant kiest de hulp samen met Happy HomeCare
24-uurs zorg in de klant zijn/haar eigen huis
Individuele zorg
Landelijke/EU dekking
Kosteloze intake thuis bij de klant
Altijd bereikbaar

ZORG OP WEG NAAR HERSTEL

Mijn vrouw had door een ongeluk de controle over haar ledematen verloren doordat er niet voldoende spiermassa overbleef om de motoriek goed aan te sturen. De Nederlandse reguliere thuiszorg leek een oplossing, maar bracht alleen maar meer stress met zich mee vanwege de vele gezichten en beperkte zorgmomenten. Hierdoor was er geen sprake van herstel. De 24 uurs zorg aan huis door een inwonende zorg au pair bracht de ommezwaai en zij maakt nu grote stappen op weg naar een volledig herstel.

 

Onze zus heeft meerdere hersenbloedingen gehad en had een aantal jaren part-time zorg. In het begin was deze goed, maar door haar beperkingen durfde ze niet om hulp te vragen. Dit leverde stress en incontinentie op. De inwonende zorg au pair die we hebben gekozen heeft ervoor gezorgd dat onze zus van de hel in de hemel kwam. Iedereen die haar kent ziet dat zij stress vrij is en weer progressie maakt in haar motoriek en in haar algemene gezondheid. Door de pro-activiteit van de zorg au pair “leeft” onze zus weer.

ZORG BIJ ZIEKTE

Mijn moeder kreeg de diagnose terminale kanker. Zij wilde de tijd die resteerde thuis met haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen doorbrengen. Zonder de 24-uurs thuiszorg was dit niet mogelijk geweest. De inwonende zorg au pair werd een onderdeel van de familie waardoor mijn moeder ondanks haar naderende einde een prachtige tijd heeft gehad.

 

Mijn moeder was licht dementerend en had COPD, alsmede een zwak gestel. Zij en ik wilde dat ze thuis kon blijven wonen, ondanks haar teruggang in gezondheid. Met een persoonsgebonden budget hebben wij 24 uurs zorg kunnen inhuren. De inwonende zorg au pair heeft ervoor gezorgd dat ik de laatste tijd van haar leven in goede harmonie met haar heb kunnen doorbrengen.

 

Onze licht dementerende buurvrouw heeft geen familie en is recentelijk in een bejaardentehuis opgenomen na een ongeluk. Ze wil naar huis, maar heeft geen familie die een deel van de zorg kan doen. Dit werd flexibel opgelost door naast de full-time inwonende zorg au pair voor twee dagen een part-time zorg au pair te gebruiken. Hiermee krijgt onze buurvrouw permanente zorg en kunnen wij als buren op een goede manier erbij betrokken blijven. Haar arts schreef het volgende: Enige tijd geleden hebben we in het verpleeghuis een oude dame opgenomen, die in zestiger jaren uit Tsjechië geëmigreerd was. Dankzij goede zorg en behandeling knapte ze langzaam op, maar ik heb gemerkt, dat ze in het verpleeghuis niet gelukkig was. Ze wou graag naar huis. Voor een vrouw van haar leeftijd, die 24 uurs zorg nodig heeft, was het vroeger ondenkbaar. Toen ben ik bij het googelen toevallig Happy HomeCare tegengekomen. Na het lezen van de verhalen over tevreden patiënten, die dankzij een toegewijde zorg au pair in eigen huis konden blijven wonen, ben ik overstag gegaan. Van het een kwam de ander en na het overleg met haar mentor werd alles geregeld. Zij kreeg een Slowaakse au pair en kon naar huis. Na één maand ging ik bij haar op bezoek. Ik zag een gelukkige oude vrouw, die ondanks haar gebreken heel tevreden was over de aanwezigheid van haar Slowaakse hulp. Zij genoot van goede maaltijden, gezellig gesprekjes, het gezang en wandelingen buiten. Zo is haar lijden dragelijk geworden. De Slowaakse verzorgende had ook veel vragen, issues en was heel blij, dat ze die aan een dokter kon stellen. Wij werken inmiddels samen met deze geriatrische arts.

Mijn man heeft ALS en er werd geadviseerd hem uit huis te plaatsen in een verpleegtehuis. Door de 24 uurs zorg van HappyHomeCare middels een inwonende zorg au pair is mijn man nu thuis bij zijn gezin en kan ik weer leven als echtgenoot en niet als zijn full-time verpleegster. Dit heeft weer de nodige kwaliteit aan ons samenzijn toegevoegd.

Gratis kennismakingsgesprek met een specialist!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • MM slash DD slash JJJJ

Contact

Zuid-Hollandlaan 7

2596 AL Den Haag

KvK nr.: 58898530

BTW nr.: NL853228711B01

T: 088-2474800

E: info@happyhomecare.nl

Skype: happyhomecare

Ons zorgaanbod

Tarieven


Betaalbare 24-uurs thuiszorg
Vaste inwonende zorgprofessional

palliatief terminale zorg

Persoonlijke verzorging


Persoonlijk

24 uurs zorg

particuliere ouderenzorg

Begeleiding & zorg op maat


Zorg op maat

24 uurs zorg

particuliere thuiszorg

Huishoudelijke hulp


Persoonlijke huishoudelijke hulp
(alleen onderdeel van het totaalpakket)

Liever even bellen?

Voor vragen of een gesprek over de mogelijkheden
staan wij u graag te woord.
T: 088-2474800 (24/7) | E: info@happyhomecare.nl

Vraag gratis een telefonisch consult aan!