Inwonende thuiszorg

 

Met inwonende thuiszorg kunt u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen

ondanks uw ziekte of beperkingen. Wanneer u dat wenst, is er zorg voor u aanwezig. Dit kan zowel de gehele dag en nacht (24/7) of in deeltijd. Happy HomeCare is een zorgspecialist waarbij exclusieve warme zorg centraal staat. U ontvangt zorg van gekwalificeerde zorg au pairs. Zo bent u bij ons verzekerd van hoogstaande zorg dat volledig op uw behoeften wordt aangepast.

Woont u of een familielid op dit moment tijdelijk in een verzorgingstehuis, revalidatiecentrum of ziekenhuis en is zorg bij terugkeer noodzakelijk?  Wij begrijpen dat u graag terug wilt naar uw eigen huis. In dit soort situaties biedt Happy HomeCare uitkomst. Happy HomeCare is gespecialiseerd in het verlenen van persoonlijke zorg en verzorging bij particulieren. Ons concept voor inwonende thuiszorg verbetert de kwaliteit van leven. Er is immers altijd iemand aanwezig op het moment dat dit gevraagd wordt. Een gekwalificeerde zorg au pair in huis nemen zorgt voor continuïteit en stabiliteit in de zorg die u nodig heeft. U hoeft geen beroep te doen op familie om bepaalde zorgtaken op zich te nemen. Neemt contact met ons op, dan leggen wij u het concept van inwonende thuiszorg aan u uit.

Betaalbare 24-uurs thuiszorg

Vaste inwonende zorgprofessional

Eén vaste zorgprofessional inwonend
Klant staat bij Happy HomeCare centraal
De klant kiest de hulp samen met Happy HomeCare
24-uurs zorg in de klant zijn/haar eigen huis
Individuele zorg
Landelijke/EU dekking
Kosteloze intake thuis bij de klant
Altijd bereikbaar

Betaalbare particuliere thuiszorg

Happy HomeCare maakt particuliere inwonende thuiszorg betaalbaar. De tarieven zijn afhankelijk van het type zorg en de nationaliteit van de zorg au pair. Wij maken altijd een voorstel op maat op basis van uw wensen en behoeften. U kunt kiezen voor inwonende thuiszorg, maar ook parttime zorg behoort tot de mogelijkheden. De bekostiging van particuliere thuiszorg kan via het persoonsgebonden budget (PGB). Kijk voor meer informatie over tarieven en vergoedingen op de pagina ‘tarieven’.

Heeft u hulp nodig bij de aanvraag van PGB? Wij helpen u uiteraard graag. Ook met andere zorgvragen kunt u uiteraard bij ons terecht. Ons team van professionals staat klaar voor al uw vragen omtrent inwonende thuiszorg aanvragen.

INWONENDE THUISZORG AANVRAGEN

Met onze particuliere inwonende thuiszorg kunt u opname in een verzorgingshuis of verpleeghuis voorkomen. Verzorging door een zorg au pair van Happy HomeCare zorgt dat u de regie in eigen hand houdt. Wij horen graag uw wensen en behoeften zodat wij een zorg au pair kunnen selecteren die goed bij u past en waar u een klik mee heeft. Wij letten hierbij ook op ervaring, opleiding en persoonlijkheid. U kunt inwonende thuiszorg aanvragen als u extra zorg nodig heeft na een operatie, als u palliatieve zorg nodig heeft of als u uw mantelzorger wilt ontlasten. Wilt u direct inwonende thuiszorg regelen? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek.

Gratis kennismakingsgesprek met een specialist!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • MM slash DD slash JJJJ

Contact

Zuid-Hollandlaan 7

2596 AL Den Haag

KvK nr.: 58898530

BTW nr.: NL853228711B01

T: 088-2474800

E: info@happyhomecare.nl

Skype: happyhomecare

Ons zorgaanbod

Tarieven


Betaalbare 24-uurs thuiszorg
Vaste inwonende zorgprofessional

palliatief terminale zorg

Persoonlijke verzorging


Persoonlijk

24 uurs zorg

particuliere ouderenzorg

Begeleiding & zorg op maat


Zorg op maat

24 uurs zorg

particuliere thuiszorg

Huishoudelijke hulp


Persoonlijke huishoudelijke hulp
(alleen onderdeel van het totaalpakket)

Liever even bellen?

Voor vragen of een gesprek over de mogelijkheden
staan wij u graag te woord.
T: 088-2474800 (24/7) | E: info@happyhomecare.nl

Vraag gratis een telefonisch consult aan!